Mina Tjänster

MediYoga som Terminskurs, välj halv eller hel termin. NYHET, finns även 10ggr KLIPPKORT

MediYoga är en lugn mjuk terapeutisk yogaform med stort fokus på andning och avslappning. Vi gör lugna mjuka rörelser i takt med andningen i syfte att koppla på kroppens lugn och ro respons där läkning och återhämtning sker. Svensk forskning på MediYoga visar goda resultat på bl.a. stressrelaterade besvär, ryggbesvär och sömnproblem.

MediYoga passar ALLA. Inga förkunskaper behövs. 

I HÖST går MediYoga som TERMINS kurs hos Moviva Hälsocenter. Det innebär att vi börjar från grunderna och bygger på vartefter, passar därmed nybörjare perfekt.
Välj HALV eller HEL termin. 

KURSINFO:

MÅNDAGAR kl 18.45-20.00

START 10/9 (paus v 44, månd 29/10)
Halv termin 10/9 - 15/10 - 6 ggr - 1080 kr
Hel termin 10/9 - 3/12 - 12 ggr - 1920 kr

NYHET På kunders önskemål finns nu möjlighet att välja KLIPPKORT 10ggr, du väljer då själv vilka 10ggr du deltar av terminens 12 tillfällen. Fullständig info på bokningssida. Klippkortet gäller måndagar 10/9 - 3/12 - 10ggr - 1600 kr

TIPS/RABATT: Gå hela terminen dvs 12ggr och få bättre pris.

BOKNING och BETALNING: Boka på Bokadirekt , direktlänk på knapp nedan, fullständiga bokningsvillkor ses vid bokning.

Ev. missade tillfällen (3 tillfällen/hel termin, 1 tillfälle/halv termin) kan tas igen kostnadsfritt på drop-in klasser som ordnas sporadiskt/vb under terminen. Om Läraren blir tvungen att ställa in ett tillfälle pga sjukdom förlängs terminen på nästkommande måndag, dvs 10/12. 


PLATS: Moviva, Pitan Odensala. 1 trappa upp

En 4 timmars Workshop där Yoga och meditation varvas med föreläsning. Kommer igen senare i HÖST

MediYoga Stressrehab Program 8-veckor

I detta 8-veckors Rehabiliteringsprogram lägger vi fokus på att minska stress och oro i kropp och sinne. Vi jobbar med att koppla på det parasympatiska nervsystemet, vilket står för lugn och ro.


Kursen lämpar sig speciellt till dig som är sjukskriven för utmattningssyndrom, utbrändhet eller annan stressrelaterad ohälsa. Kursen passar också dig som vill bryta din stress innan du blir sjuk. Ingen förkunskap i yoga eller meditation behövs. Alla övningar utförs alltid utifrån din förmåga och kapacitet. Kursen är utformad så att du orkar delta även i den akuta fasen av din sjukdom.


Vi går igenom vad som händer i kroppen vid stress och utmattningssyndrom. Andningstekniker, yoga och meditation kombineras med teori. Övningarna hjälper kroppen och sinnet tillbaka till balans genom återhämtning. Kursledaren delar med sig av sin personliga erfarenhet av utmattningssyndrom.