Mina Tjänster

WORKSHOP "Stressa ner med hjälp av MediYoga" , 2/FEBRUAR hos Moviva Hälsocenter. Kommer i APRIL igen

WORKSHOP "stressa ner med hjälp av MediYoga".  Återhämtning och vila i idyllisk miljö ute på landet.

 Lär dig enkla kraftfulla metoder för att förebygga och återhämta dig från stress med hjälp av MediYoga.
Under 4 timmar varvar vi Yoga, andningsövningar och meditation med teori. du får lära dig vad stress är och vad som händer i kroppen vid stress.

Genom MediYogans fantastiska verktyg lär du dig att koppla på det parasympatiska nervsystemet, vilket står för lugn och ro.
Detta är en dag för återhämtning och vila i idyllisk miljö ute på landet.

När: Kommer igen i April, mera info och datum inom kort.
Pris: 595kr, paus med nyttig fika ingår.

Plats: Moviva Hälsocenter.

Minimum 6 deltagare, vid färre deltagare ställs workshopen in. Bokning på Bokadirekt/Moviva


MediYoga hos Moviva Hälsocenter, VÅRTERMIN START 7/1. Från April blir det drop in klasser.

FULLBOKAD fram till 25/3. 

FRÅN APRIL övergår måndagsyogan till  DROP IN TIDER öppet för alla.

MediYoga är en lugn mjuk terapeutisk yogaform med stort fokus på andning och avslappning. Vi gör lugna mjuka rörelser i takt med andningen i syfte att koppla på kroppens lugn och ro respons där läkning och återhämtning sker. Svensk forskning på MediYoga visar goda resultat på bl.a. stressrelaterade besvär, ryggbesvär och sömnproblem.

MediYoga passar ALLA. Inga förkunskaper behövs. 

MediYoga som TERMINS kurs innebär att vi börjar från grunderna och bygger på vartefter, passar därmed nybörjare perfekt. 

KURSINFO:

START 7/1 

MÅNDAGAR kl 18.45-20.00

11 tillfällen 7/1 - 25/3  (paus v 9, månd 25/2)

Du köper 10 ggr, din plats är reserverad för alla 11 tillfällena, så att du har möjlighet att missa ett tillfälle utan att du drabbas ekonomiskt. Har du möjlighet att delta alla 11 tillfällena betalar du till en reducerad summa för sista passet (100.-).


BOKNING och BETALNING: Boka på Bokadirekt , direktlänk på knapp nedan, fullständiga bokningsvillkor ses vid bokning. Betalas innan kursstart.

PLATS: Moviva Hälsocenter, Pitan Odensala. 1 trappa upp


Starta arbetsdagen med Yoga på Wenngarn, Betongfabriken.

MediYoga Stressrehab Program 8-veckor

I detta 8-veckors Rehabiliteringsprogram lägger vi fokus på att minska stress och oro i kropp och sinne. Vi jobbar med att koppla på det parasympatiska nervsystemet, vilket står för lugn och ro.


Kursen lämpar sig speciellt till dig som är sjukskriven för utmattningssyndrom, utbrändhet eller annan stressrelaterad ohälsa. Kursen passar också dig som vill bryta din stress innan du blir sjuk. Ingen förkunskap i yoga eller meditation behövs. Alla övningar utförs alltid utifrån din förmåga och kapacitet. Kursen är utformad så att du orkar delta även i den akuta fasen av din sjukdom.


Vi går igenom vad som händer i kroppen vid stress och utmattningssyndrom. Andningstekniker, yoga och meditation kombineras med teori. Övningarna hjälper kroppen och sinnet tillbaka till balans genom återhämtning. Kursledaren delar med sig av sin personliga erfarenhet av utmattningssyndrom.