Mina Tjänster

MediYoga kurs hos Sigtuna YogaCenter. START 5/11, 5 måndagar kl 11-12

Starta arbetsdagen mjukt på Wenngarn, Betongfabriken. Drop in för utomstående, gratis för medlemmar

MediYoga som Terminskurs, NY HALVTERMIN STARTAR 22/10, FULLBOKAD

MediYoga är en lugn mjuk terapeutisk yogaform med stort fokus på andning och avslappning. Vi gör lugna mjuka rörelser i takt med andningen i syfte att koppla på kroppens lugn och ro respons där läkning och återhämtning sker. Svensk forskning på MediYoga visar goda resultat på bl.a. stressrelaterade besvär, ryggbesvär och sömnproblem.

MediYoga passar ALLA. Inga förkunskaper behövs. 

I HÖST går MediYoga som TERMINS kurs hos Moviva Hälsocenter. Det innebär att vi börjar från grunderna och bygger på vartefter, passar därmed nybörjare perfekt.
NY HALV TERMIN STARTAR 22/10. Då byter vi yogaprogram så det går utmärkt att hoppa in här. 

KURSINFO:

MÅNDAGAR kl 18.45-20.00

START 10/9 (paus v 44, månd 29/10)
(Halv termin 10/9 - 15/10 - 6 ggr - 1080 kr Startat )

Halv termin 22/10 - 3/12 - 6 ggr - 1080 kr FULLBOKAD
(Hel termin 10/9 - 3/12 - 12 ggr - 1920 kr Startat )


BOKNING och BETALNING: Boka på Bokadirekt , direktlänk på knapp nedan, fullständiga bokningsvillkor ses vid bokning.

Ev. missade tillfällen (3 tillfällen/hel termin, 1 tillfälle/halv termin och 10 ggr klippkort) kan tas igen kostnadsfritt på drop-in klasser som ordnas sporadiskt/vb under terminen. Om Läraren blir tvungen att ställa in ett tillfälle pga sjukdom förlängs terminen på nästkommande måndag, dvs 10/12. 


PLATS: Moviva, Pitan Odensala. 1 trappa upp
En 4 timmars Workshop där Yoga och meditation varvas med föreläsning. Kommer igen senare i HÖST

MediYoga Stressrehab Program 8-veckor

I detta 8-veckors Rehabiliteringsprogram lägger vi fokus på att minska stress och oro i kropp och sinne. Vi jobbar med att koppla på det parasympatiska nervsystemet, vilket står för lugn och ro.


Kursen lämpar sig speciellt till dig som är sjukskriven för utmattningssyndrom, utbrändhet eller annan stressrelaterad ohälsa. Kursen passar också dig som vill bryta din stress innan du blir sjuk. Ingen förkunskap i yoga eller meditation behövs. Alla övningar utförs alltid utifrån din förmåga och kapacitet. Kursen är utformad så att du orkar delta även i den akuta fasen av din sjukdom.


Vi går igenom vad som händer i kroppen vid stress och utmattningssyndrom. Andningstekniker, yoga och meditation kombineras med teori. Övningarna hjälper kroppen och sinnet tillbaka till balans genom återhämtning. Kursledaren delar med sig av sin personliga erfarenhet av utmattningssyndrom.