Kurser/Föreläsning

En föreläsning som vi höll på Betongfabriken, kontakta mig vid intresse. Kan skräddarsys till er.

”Hacka din hälsa”  En inspirationsföreläsning med Anna Maria Kullman (Livsbalans i Sigtuna) och Annelie Andersson (Prana Magazine). 

Om hur du kan ta kontroll över hur du mår och hur du som arbetsgivare kan hjälpa din personal att må bättre. Kanske är du din egen arbetsgivare och inser vikten av att just du ska hålla långsiktigt, mår inte du bra, mår inte ditt företag bra. 

Nästan alla behöver minska stressen i vardagen, sova och äta bättre och bli bättre på att leva i nuet. Hur kan du göra små justeringar i din vardag för att uppnå just detta? Varför är det så viktigt att hitta en balans mellan aktivitet och återhämtning? Vad händer i kroppen då vi förlorar denna balans? Varför behöver vi stanna upp då det är som roligast, för det är ju väldigt kul i den aktiva, presterande, skapande processen.

 Jag tror vi behöver förstå varför för att ta stegen till förändring. Föreläsningen tar Er på en resa genom kroppen, vad händer då vi stressar, dvs inte återhämtar oss. Jag inspirerar till en kosthållning som är mera i fas med våra gener och det funktionsmedicinska synsättet.

Inspiration, kunskap och enkla verktyg för att du ska kunna ge din kropp det den behöver, för att må bättre än någonsin.


MediYoga Stressrehab Program 8-veckor

KOMMER EJ ATT HÅLLAS HÖSTEN 2020 PGA STUDIER

I detta 8-veckors Rehabiliteringsprogram lägger vi fokus på att minska stress och oro i kropp och sinne. Vi jobbar med att koppla på det parasympatiska nervsystemet, vilket står för lugn och ro.


Kursen lämpar sig speciellt till dig som är sjukskriven för utmattningssyndrom, utbrändhet eller annan stressrelaterad ohälsa. Kursen passar också dig som vill bryta din stress innan du blir sjuk. Ingen förkunskap i yoga eller meditation behövs. Alla övningar utförs alltid utifrån din förmåga och kapacitet. Kursen är utformad så att du orkar delta även i den akuta fasen av din sjukdom.


Vi går igenom vad som händer i kroppen vid stress och utmattningssyndrom. Andningstekniker, yoga och meditation kombineras med teori. Övningarna hjälper kroppen och sinnet tillbaka till balans genom återhämtning. Kursledaren delar med sig av sin personliga erfarenhet av utmattningssyndrom.